n
 

 

HÖRBY

avdelningen

 

Start   Styrelse/Uppdrag   Möten   Val 2014     Länkar   Kontakta oss


Socialnämnden har inte bara haft problem med underfinansiering. Nej en rad andra orsaker har bidragit till att budget ej kunnat hållas. De senaste åren har ett par olika chefer köpts ut för dyra pengar och nämndsordförande har saknat det mesta, en ordförande i en så viktig nämnd behöver. Bl. a. har nämnden genom åren haft noll koll på ekonomin.

Men som jag ser det är de största kockarna i denna här soppan  KSAU och budgetberedningen. SPI Välfärden  har vid flera tillfällen yrkat på att mera medel skall tillföras socialnämnden. Men nej det finns inga blir svaret. När vi framfört våra krav i kommunstyrelsen kan jag ej minnas att socialdemokraterna stött vårt förslag?

SPI Välfärden anser att Ahlkvist, Persson  m. fl. har misskött sitt uppdrag att leda och styra kommunen. Någon vilja att lyssna på oppositionen och vilja ha samförstånd i viktiga frågor har ej existerat. Det nytillträdda kommunalrådet Susanne Meijer förefaller än så länge som en betydligt modernare person, med förmåga att leda  och hög social kompetens. Något som tidigare regering helt saknade!

Björn Åvik

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli medlem  Stöd SPI

 

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§